Actualitat Notícies

Vols les claus del Centre i guanyar-te el lloguer d’un any en un piset del centre?

Hem preparat un repte per a tu i per a la teua parella, amic o amiga, company de vida (o qui t’abellisca). Si estàs enamorat del centre d'Alcoi, tens ànima d’influencer, eres divertit o divertida i en definitiva t’abelleix guanyar-te el lloguer d’un piset en el Centre durant un any, hauries de continuar llegint.
Vols les claus del Centre i guanyar-te el lloguer d’un any en un piset del centre?

El repte:

 

Viure en el cor d’Alcoi agrada, i per això, des de l’Ajuntament d’Alcoi volem que el nostre Centre torne a bategar amb més força que mai. I la millor manera és regalar-te el lloguer d’un pis durant 12 mesos.


 

Per a això, només hauràs de competir amb una altra parella i superar el nostre gran repte: viure durant 6 dies en la mateixa “Bandeja” en una magnífica casa modular plantada en la plaça d’Espanya, convertir-te en el millor influencer del Centre i superar divertits reptes per a aconseguir eixe gran premi: “un lloguer de 365 dies en el Centre d’Alcoi”.

 

T’hi atreveixes?

 

Envia’ns un vídeo de menys d’1 minut de duració abans del 27 d’Octubre a: viurealcentre@alcoi.org i explica'ns de forma creativa, original, dinàmica i enginyosa per què vos encanta el Centre d’Alcoi i per què sou les persones perfectes per a viure aquesta gran experiència.

No ho penseu més, afanyeu-vos, sigueu originals i envieu ja el vídeo que vos faça amo de les claus del centre.

 

El 29 d’octubre anunciarem a les dues parelles participants!

BASES

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball