Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
2n Fòrum de Mercats de la CV

17-10-2016 al 17-10-2016

El proper 17 d'octubre tindrà lloc a Alcoi, el 2º Fòrum de Mercats de la CV, organitzat per l'Ajuntament i les Associacions de Venedors dels tres Mercats Municipals d'Alcoi, amb el Suport de la Conselleria de Comerç, baix el lema “Cap a un model de mercats social i econòmicament responsables”

#mercats 

Més informació

5ª MOSTRA DE LA IL·LUSTRACIÓ, DISSEY Y EDICIÓ (MIDE) A ALCOY

03-04-2016 al 03-04-2016

5ª MOSTRA DE LA IL·LUSTRACIÓ, DISSEY Y EDICIÓ (MIDE) A ALCOI, Tots els primer diumenge de cada mes fins a juny de 2016 des de les 10:30 fins a les 14:30 h. a la Plaça de Dins, es realitzaran mostres MIDE a Alcoi dedicats a una festa. En aquesta ocasió, dia 3 d'Abril, el motiu és "Regala Art per a festes".

Animen a tothom a acudir i participar del MIDE.

#mide  #moda  #joyas  #literatura 

Més informació

7ª Mostra Il.lustració, disseny i edició

18-06-2016 al 19-06-2016

EL MIDE D'ESTIU es celebrarà en la Sala Àgora, dissabte 18 i diumenge 19 de juny i és una mostra del milloret que es fa en Il·lustració i Disseny actualment a Espanya, i sobretot en la Província d'Alacant. En este MIDE acudiran artistes, il·lustradors i dissenyadors d'Alacant, Torrevella, Barcelona i òbviament de la pròpia ciutat d'Alcoi.

Enguany li hem donat prioritat als Tallers. El Dissabte serà el dia del Taller Familiar, on els pares podran compartir l'experiència d'aprenentatge dels xiquets més xicotets. I on adults amb ànima de xiquet i xiquets més adults podran aprendre i gaudir creant el seu pròpia xapa, la seua tassa o el seu marca pàgines.

Els tallers del Dissabte seran:

Crega el teu propi Pin per Criso
Pinta La teua Tassa, taller de ceràmica il·lustrada per Alissia
Fes el teu Marca pàgines amb Aquarel·les, per Quico Vidal Forte.

I com a Taller Estrela comptem amb MIGUEL PANG LY, il·lustrador professional de Barcelona que ens oferirà "Un llibre en una Hora" el dissabte a la vesprada a les 18.30:

En el taller "UN LLIBRE EN UNA HORA" que impartirà dissabte a les 18.30 Miguel Pang treballarà amb idees i conceptes per a crear un xicoteta història en format de llibre.
No és necessària experiència prèvia, però sí que ganes d'experimentar i passar-ho bé.
El diumenge ho dedicarem al Còmic i a la Novel·la Gràfica amb els tallers de Creació de Personatges impartit per Mickey Lozano i Introducció al Còmic per Mario Domínguez Soler.

A més en la Plaça Ramón i Cajal tindrem les Delicioses Foodtrucks : La Reina, La Saboreta, Eddy´s'i per a les postres Sweet Land. Així tots podrem disfrutar de sabors diferents i originals. Tot amenitzat amb música i amb la col·laboració de cervesa La Spigha.
Vos esperem a tots en el MESURA D'ESTIU! "

#arte  #diseño 

Més informació

Adjudicat el projecte de repavimentació i peatonalització del carrer Regiment Biscaia

25-07-2016 al 30-09-2016

El projecte va ser aprovat en la comissió del Pla d'Acció Comercial, PAC, formada per tots els grups polítics de la corporació municipal, al costat de la Federació de Comerç, ACECA i la Cambra de comerç. El projecte també va ser rebut amb optimisme pels comerciants de la zona.

Permetrà peatonalitzar i integrar en benefici del transeünt, a més de l'adequació dels guals per als vianants existents a la normativa en matèria d'accessibilitat i oferir una plataforma a una mateixa cota, que propiciï un major ús per als vianants del carrer, afavorir l'ocupació de la mateixa i millorar la seva accessibilitat.

El termini d'execució és de dos mesos

#pac  #regiment biscaia  #regimiento biscaia  #alcoy  #alcoi 

Més informació

bodAlcoi

20-11-2015 al 22-11-2015

BodAlcoi, un referent en certàmens enfocades a les bodes i celebracions. L'esdeveniment que reunirà a 26 empreses amb els més diversos productes i servicis “està plenament consolidat”

BodAlcoi celebra la segona edició, si bé cal subratllar que este certamen és fruit de la fusió de les diverses fires de semblant temàtica que se celebraven en la ciutat.

#feria  #boda  #novios  #enlaces 

Més informació

El mercat gastronòmic tindrà lloc durant els dies 23, 24 i 25 de setembre i estarà ubicat en la Plaça Al'Azraq.

23-09-2016 al 25-09-2016

El pròxim cap de setmana Alcoi albergarà, el II Mercat Gastronómada en la ciutat. Esta iniciativa sorgix de la gran acollida que va tindre este esdeveniment l’any passatt i per això s'ha donat continuïtat.

L'esdeveniment es localitzarà en la Plaça A l'Azraq, comptant amb un ampli espai per a la col·locació de taules i cadires per al públic.

Començarà el divendres 23 de setembre i estarà obert a tot el públic que vullga disfrutar de la bona menjar a un preu assequible durant el cap de setmana.

Al mateix temps el dissabte dia 24, el comerç traurà les seues botigues al carrer, amb una nodrida selecció de botigues en el jardí central de l'Avinguda Hispanitat, enfront de les barraques verdes (núm del 2 al 8).

Esperem comptar amb la vostra assistència.

#food truck  #alcoy street market 

Més informació

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

08-12-2016 al 11-12-2016

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitats que és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

#ALCOI  #NADAL  #FIRA 

Més informació

III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi

07-02-2016 al 26-06-2016

III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi, diumenge 7 de febrer des de les 10:30 fins a les 14:30 h. a la Plaça de Dins. Tots els primer diumenge de cada mes fins a juny de 2016 es realitzaran mostres MIDE a Alcoi dedicats a una festa. En aquesta ocasió, el motiu és Sant Valentí. Hi haurà productes de tot tipus: moda, joies, literatura...

Animen a tothom a acudir i participar del MIDE.

#mide  #moda  #joyas  #literatura 

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2016-2017

08-12-2016 al 06-01-2017

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi , en col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, amb motiu de les pròximes festes nadalenques 20016-2017, proposa atorgar premis de decoració d'establiments, a través del qual es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris que invertixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant estes dates, donant així un al·licient al comerç local.

#escaparatisme  #nadal 

Més informació

SANT FERMINS SOLIDARIS ALCOI

02-07-2016 al 02-07-2016

La Filà Navarresos d'Alcoi, amb motiu del seu càrrec d'Alferecía Cristiana en 2017, ha decidit organitzar una tancament per al pròxim 2 de juliol que tindrà un marcat componente solidari. La iniciativa busca ajuda a la Asociación Pablo Ugarte  que presta servici i ajuda als xicotets malalts de càncer així com a les seues famílies.

El “encierro” comptarà amb bous inofensius i alguna que una altra sorpresa, segons informa la Filà, i donarà començament a partir de les set i mitja de la vesprada des del Partidor amb el corresponent “chupinazo”. A continuació recorrerà Sant Nicolauet, Sant Nicolau, Cantó Pinyó en direcció a Sant Llorens, País Valencià, Parterre i Plaça Ferrandis i Carbonell.

El mercat de Sant Mateu, amb la Col·laboració de la Regidoria de Comerç col·labora en esta iniciativa, organitzant des de la 12:30 un Tapeig/Xaranga amb animadors infantils, castell inchable i bou mecànic.

#mercat sant mateu  #san fermins alcoi 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball