Actualitat Notícies

La Mitja Marató d'Alcoi, la carrera amb més ambient de la província

9 grups de treball, 1 grup de dolçainers, 1 grup de danses tradicionals, 1 grup de rock i una exhibició de grafiters amenitzaran el recorregut
La Mitja Marató d'Alcoi, la carrera amb més ambient de la província

La Mitja Marató d'Alcoi Union Alcoyana inicia la seua recta final. El proper 3 de desembre, la ciutat viurà no només una prova esportiva sinó un espectacle global. Els corredors recorreran els quilòmetres de la prova en una ciutat amb una orografia única, envoltada de parcs naturals, barrancs i ponts però, sobretot, amb un ambient de festa gran incomparable.

Molt ambient i centenars de voluntaris i efectius aconseguiran que la Mitja Union Alcoyana siga la carrera amb més ambient de tota la província d'Alacant i de tota la Comunitat Valenciana, si tenim en conte les carreres de ciutats mitjanes. Aquest és l'objectiu des de l'organització de la carrera i l'Ajuntament d'Alcoi que volen que el diumenge 6 de desembre, la festa siga multitudinària, tant per als esportistes com per a tot el món que vinga a la ciutat.

La prova està homologada per la Real Federación Española de Atletismo (RFEA) i es por realitzar en dos versions: la 1/2 Marató: 21,097 km o 1/4 de Marató: 10,548 km. Hi ha també aquest any una modalitat de relleus d'equips de dos persones per a la ½ marató (del mateix sexe o mixtos).

El regidor d'esports, Alberto Belda, està segur de l'èxit de la convocatòria: “Serà un matí molt especial, no hi ha un pla millor en tota la Comunitat Valenciana. Estem segurs que aquell que s'acoste a Alcoi, se sorprendrà de tot el que trobarà. Ambient, esport i natura, què més es pot demanar?”

“Volem donar les gràcies a tots els grups que han volgut participar i aportar a esta gran festa de la ciutat. Com sempre, els alcoians demostrem que tenim un teixit cultural i associatiu molt gran, i que els reptes ens encanten” afegeix Belda.

Els grups de ball que participaran són Inma Cortés, Ana Botella, Virginia Bolufer, Maite Ponsoda, B&B Ballet, Ballet Gawazi, Rafa Felipe, els gimnassos Onsen i Ben-Gym. El grup de Rock, Grupo Sigma (http://sigmaorquestra.blogspot.com.es/), els dolçainers de “La Degolla” i el grup de Danses “El Carrascar”. En la mateixa Alameda, un grup de grafiters realitzaran sobre un plàstic col•locat des de farola a farola un gran mural relacionat amb la carrera.

L'Alameda serà la via principal on es concentrarà tota l'animació convertint-se una gran recta de música, ball, art i, sobre tot, molt públic per animar als esportistes que arribaran a la meta, davant del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Conjuntament amb l'ampli ventall de grups que ambientaran la carrera, hi haurà un conjunt d'efectius, al voltant de 100 persones, entre policia, protecció civil i voluntaris de la pròpia organització que treballaran per a què la prova siga un èxit. També cal destacar que el Departament de Protecció Civil ha creat un blog http://mma2015epc.blogspot.com.es per a donar informació sobre la prova a tota la ciutadania.

INSCRIPCIONS EN http://www.mitjamaratoalcoi.com/

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball