Actualitat Notícies

Conferència Competitivitat en el Comerç

Conferencia Competitividad en el Comercio
Conferència Competitivitat en el Comerç

Josep Alzamora ha sigut l'encarregat de donar una conferència amb molt èxit el passat dia 30 d'octubre; sobre la Competitivitat en el Comerç, projecte basat en el Prestigi, que s'ha desenvolupat amb èxit en altres poblacions com el cas de Benicarló o Sant Carles de la Ràpita, i sense mirar tan lluny, s'està desenvolupant, al Mercat de Sant Roc , que com sabeu és un referent en els mercats de tota la Comunitat Valenciana.

El Sr. Alzamora ha proposat donar un curs basat en el prestigi com a força impulsora del Comerç, que el desenvoluparà a principis de l'any 2019. Els interessats a assistir a aquest curset, poden anar confirmant assistència al correu electrònic del departament de Comerç: comercio@alcoi.org. Cost gratuït. Més endavant se'ls donarà més informació.

--------------

Josep Alzamora ha sido el encargado de dar una exitosa conferencia el pasado día 30 de Octubre; sobre la Competitividad en el Comercio, proyecto basado en el Prestigio, que se ha desarrollado con éxito en otras poblaciones como el caso de Benicarló o Sant Carles de la Rápita, y sin mirar tan lejos, se está desarrollando, en el Mercado de San Roque, que como sabéis es un referente en los mercados de toda la Comunidad Valenciana.

El Sr. Alzamora ha propuesto dar un curso basado en el prestigio como fuerza impulsora del Comercio, que lo desarrollará a principios del año 2019. Los interesados en asistir a este cursillo, pueden ir confirmando asistencia al correo electrónico del departamento de Comercio: comercio@alcoi.org. Coste gratuito. Más adelante se les dará más información.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball