Actualitat Notícies

Alcoi a FITUR

La regidoria de Turisme estarà present a Fitur promocionant diferents aspectes de la nostra ciutat

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat tots els detalls acompanyada per Xavi Cortés, realitzador audiovisual de Visual Producciones i Armand Mauri, representant de Little Black Lindy Hop.

Per una banda promocionarà 'Alcoi Film Office', és a dir, Alcoi com destinació pel rodatge de pel·lícules, el que pot generar turisme amb la ruta creada d'Alcoi Plató de Cinema i també treball per a diferents sectors.

A més es promocionarà el Winter Black Festival, el festival de Lindy Hop amb repercussió internacional que amb 4 edicions ja s'ha consolidat a la nostra ciutat.

També cal ressaltar que s'anunciarà la Setmana Modernista, i que també hi haurà un punt d'informació a Callao, sobre els Moros i Cristians.
Recordem que Alcoi rebrà el premi com a Primer Finalista del premi nacional SICTED d'adaptació de la destinació a les noves tecnologies amb el projecte «Creació d'una agenda anual d'esdeveniments». Aquest premi és el reconeixement a la consecució d'una iniciativa col·lectiva per a la millora de la qualitat integral de la destinació.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball