Actualitat Notícies

ACECA sorteja 80 passes VIP per al campament reial

ACECA sorteja 80 passes VIP per al campament reial

Se sortejaran un total de 80 passades VIP per a pujar i visitar un dels dos Campaments Reals. Els guanyadors tindran la possibilitat de pujar al Preventori o al Baradello en un autobús per a ells i gaudir d'una visita VIP. La campanya adquirirà un gran auge de participació, tenint en compte que ja no queden entrades disponibles en els canals de venda oficials. Els 80 passes VIP se sortejaran de la següent manera:

- 5 passes VIP dobles seran entregats als comerciants d'ACECA. Us enviarem un correu electrònic des d'aceca@acecaalcoy.com perquè, tots aquells que vulgueu participar, ens el comuniqueu especificant de quin comerç sou. Una vegada tinguem tot el llistat de comerços participants, abans del 5 de gener, es realitzarà un sorteig per a triar als guanyadors.

- 15 passes VIP dobles se sortejaran a través d'un concurs en la pàgina de Facebook d'ACECA. Per a participar, serà necessari donar-li “m'agrada” a la pàgina i esmentar a aquella persona amb la qual t'agradaria gaudir d'aquesta jornada tan especial. A més, els guanyadors, hauran de presentar un tiquet de compra d'algun dels comerços associats a ACECA. Els dies anteriors es compartirà en Facebook el llistat de comerços per zones comercials.

- 20 passes VIP se sortejaran de forma física. Tiquets de participació que hauran de ser emplenats amb les dades de contacte (nom, telèfon i C.P). Entre el 2 i el 3 de gener, passaran pels establiments a recollir els tiquets per a realitzar el sorteig.

Roda de premsa

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball