Actualitat Notícies

FESTA IS COMING' ARRIBA AL CENTRE D'ALCOI

FESTA IS COMING' ARRIBA AL CENTRE D'ALCOI

El dissabte 13 d'abril hi haurà una sèrie d'activitats 'Aci en el Centre' per a tots els públics. La jornada a més serà solidària i medi ambiental, amb el nom 'Festa is coming'.

Hui volem presentar una proposta interessant que estem segurs contribuirà de forma positiva a dinamitzar una zona de la nostra ciutat com és el centre.

Es tracta d'una proposta solidària, i medi ambiental i també comercial que estem segurs convidarà al fet que siguen molts els veïns que vulguen gaudir d'aquest i que comptarà, com no podia ser d'altra manera amb el suport i la col·laboració de l'ajuntament.

El pròxim 13 d'abril de matí, entre les 11 i les 14h tindrem un centre per als més menuts: Menut Centre, amb diferents jocs tradicionals i activitats al carrer Sant Llorenç, les activitats estaran amenitzades per un grup alcoià com és la Big Band i culminaran a les 13h a la plaça de dins amb l'actuació de The Glups, una actuació dirigida als més menuts.

A la vesprada tindrem en el Parterre ambientació musical de la mà de Joe Pask perquè també els jóvens puguen gaudir de les vesprades en el centre.

Però com deia al principi es tracta d'un acte solidari, perquè els comerciants col·laboraran recaptant diners a benefici de Càritas i van sortejar una bicicleta elèctrica entre tots aquells que entre el divendres i el diumenge compren o consumisquen als locals adherits a la iniciativa.

Cal destacar que és mediambiental i des de l'ajuntament proporcionarem a tots els comerços adherits un pack ecològic que contara entre altres amb bosses de paper, perquè com sabeu l'actual normativa va obligant a eliminar el plàstic dels comerços, i que millor moment que la vespra de les festes de la nostra ciutat? On de segur la necessitat serà major.

https://www.alcoi.org/ca/portada/noticias_2018/noticia_0468.html

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball