Actualitat Notícies

Oberta tota la plaça Santa Rafael Maria

Després de la seua obertura al públic a la fi de juny, abans de la finalització del curs escolar, perquè els més joves pogueres gaudir dels jocs interactius, així com de la resta d'aquest espai, quedava una zona barrada en la qual estava creixent la gespa.

Aquesta zona ja ha sigut oberta, ja que la gespa s'ha desenvolupat correctament. Es tracta d'un emplaçament que conjuga el formigó i la gespa que permetirà en cas de qualsevol emergència l'entrada d'un vehicle fins al mateix col·legi, "amb aquesta actuació cobrim una necessitat i millor imatge a la plaça amb menys asfalt", ha indicat l'edil d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez. "Aquest tipus d'actuacions amb estructura de formigó coberta de gespa no s'ha realitzat en cap parc de la ciutat, tan sols va haver-hi alguna cosa semblant en la zona de la Sang", afirma, Martínez.

Recordem que la plaça Santa Rafael Maria ha sigut remodelada aconseguint que siga totalment accessible, estant preparada també per a casos d'emergència. Compta amb uns jocs interactius que són els primers d'aquest tipus que s'instal·len a Espanya.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball