Actualitat Notícies

Noves mesures extraordinàries Covid-19 a Alcoi

El president de la Generalitat Ximo Puig anuncia noves restriccions amb motiu de la situació sanitària per la COVID-19 a partir de dijous 7 de gener de 2021.
Noves mesures extraordinàries Covid-19 a Alcoi

- Tancament Perimetral d’Alcoi

- Confinament Perimetral de la Comunitat Valenciana.

- S’avança la restricció de mobilitat nocturna a les 22:00 hores.

- Es redueix al 30% de l’aforament de comerços no essencials, essencials (alimentació, farmàcies, ortopèdies, òptiques, servicis de perruqueria i centres de veterinària) al 50%.

- Es manté en 6 el nombre de persones amb trobades socials.

- Tancament de centres socials i clubs.

- Tancament de bars, restaurants,i locals d'hostaleria. Només podran oferir menjar per a portar.

- Es tanquen gimnasos i centres esportius.

- Tancament de parcs i jardins.

- L’aforament de les vetles, enterraments i cerimònies fúnebres, es limiten a 15 persones a l’aire lliure i a 10 en espais tancats.

- Noces, batejos i comunions en limiten a 15 persones a l’aire lliure i a 10 en espais tancats.

Mesures del 7 al 20 de gener a Alcoi.

Segons la situació del dia 20 seguiran aquestes mesures o es passarà a tindre les mateixes de la Comunitat Valenciana que estaran presents fins al dia 31 de gener.

Informació detallada a:

 

DECRET 1/2021, de 5 de gener, del president de la Generalitat, pel qual es modifica l’horari nocturn de limitació de la llibertat de circulació de les persones, es prorroga la mesura de restricció de l’entrada i l’eixida de persones del territori de la Comunitat Valenciana, i es declara el confinament perimetral de diversos municipis.

 

RESOLUCIÓ de 5 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la s’acorda mesures addicionals en els municipis de Borriol, Atzeneta del Maestrat, Soneja, Jérica, Alcoi, Castalla, Polop, Llíria, Ayora, Utiel, Sollana, Guadassuar, Oliva, Daimús, Canals, Benigànim, Xàtiva, Moixent, Ontinyent, Cheste, Sinarcas, Anna, Quatretonda, Bonrepòs i Mirambell, i del conjunt de municipis d’Alfafar, Benetusser, Massanassa, Sedaví i Llocnou de la Corona, durant un període de 14 dies naturals comptats a partir del dia 7 de gener de 2021, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 que viuen en l’actualitat aqueixes localitats.

RESOLUCIÓ de 5 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’estableixen mesures preventives excepcionals i es modifiquen mesures
contingudes en la Resolució de 5 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda noves mesures addicionals en la Comunitat
Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

© 2021 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball