Actualitat Notícies

Més de 100 persones han fet el càsting en Alcoi el primer dia

L'empresa indica que en aquests moments la necessitat més gran és la d'homes

Recordem que fruit de la promoció d'Alcoi Film Office que compta amb el suport de Costa Blanca Film Comission de la Diputació d'Alacant, la nostra ciutat acollirà el rodatge d'una sèrie de Movistar durant el mes de setembre. Per aquest motiu l'Edifici Carbonell del Campus d'Alcoi de la UPV i en concret la sala Multiús ubicada en la planta baixa, en la mateixa entrada que la d'accés a la biblioteca.

Va començar ahir de vesprada, participant més de 100 persones, aquest matí es realitzarà fins a les 14 i a la vesprada de 16 a 21 hores i demà de 10 a 15 hores.

Busquen homes i dones majors de 18 anys d'origen europeu per fer de figurants. L'empresa que realitza el càsting indica que per agilitzar el procés recomana fer la inscripció prèvia en el web www.yaelmorenocasting.com. Les persones que vagen hauran de dur fotocòpia del DNI i justificant amb l'IBAN del banc, pel tema de pagaments.

Des de l'empresa han explicat que especialment necessiten homes, ja que han assistit ja molta gent jove i dones, així com si fóra possible, persones gregues o amb perfil grec.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball