Actualitat Notícies

MERCAT DE NADAL ALCOIÀ

Del 5 al 8 de desembre en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores, «El Mercat de Nadal» que la regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Alcoi organitza en el parc de la Glorieta, torna un any més, en una proposta adaptada a la situació sanitària que estem vivint actualment.
MERCAT DE NADAL ALCOIÀ

L’activitat comercial comptarà en aquesta ocasió amb 26 parades que oferiran els seus productes amb un ambient nadalenc comptant amb productes locals i de proximitat, demostrant així l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions.


Per a aquest any, a banda dels comerç amb productes nadalencs, es mantindrà per als més xicotets passejades amb dromedari i burreta, a més de minigolf i tir amb arcs, però, seguint sempre les recomanacions sanitàries per a aquest moment.


L’entrada al Mercat serà per l'accés de la Pz de Ramón i Cajal, amb un aforament controlat i un sentit únic de circulació dins del recinte de la Glorieta, sempre amb l'ús de mascareta, distància mínima i gel hidroalcohòlic a la entrada i als llocs de venda, per garantir la seguretat en tot moment. La sortida serà per l'accés del Carrer Sant Nicolau.


Els comerços participants aquest any seran:

ENTIENDE A TU BEBÉSOCKS & CO - DECO JORDA - PAPERERIA ALFE - THE MONKEYBOYS BY ILOVECLICKS - LA TIENDA INDIA - NIÑA O NIÑO - ROSES A MÀ - GUAITAKERIGMA - L’OBRADOR DE MARTINA Y CO-M-ME – ASSOCIACIÓ BETLEMISTA D'ALCOI - CASH FIESTAS – DENOMINADOS - COSES D’ACÍ – EDI AMBIENT - LA ESPIGA DE ORO - PAPERERÍA NATURA - NINIE CERAMICA - MANETES APIALCOY - PAPERERIA EL PONT - LA GALERIA VINTAGE - HELADOS Y TURRONES ARTESANOS ELS XIXONENCS - CARITES INTERPARROQUIAL D’ALCOI - FLORISTERIA VERT - DE BOTE A BOTE.

Els assegurem que els visitants gaudiran d'un parc emblemàtic com la Glorieta i del parc infantil tematitzat de Tirisiti i, com no, de la bellesa i atractiu de centre històric d'Alcoi, epicentre del Nadal Alcoià.


 

© 2021 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball