Actualitat Notícies

MERCAT DE NADAL

Tindrà lloc del 4 al 8 de desembre en La Glorieta
MERCAT DE NADAL

L'Ajuntament d'Alcoi mitjançant la Regidoria de Comerç i amb la col·laboració de la Càmara de Comerç, Federació de Comerç i ACECA ha organitzat un any mes ‘El Mercat de Nadal’. Tindrà lloc del 4 al 8 de desembre a La Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

 

L’activitat comercial comptarà com cada any amb parades que oferiran els seus productes tant locals i de proximitat, com nadalencs, demostrant així l’èxit de la iniciativa d’anteriors edicions.

 

Igualment, tindrà la part solidària, amb tres entitats que tindran una parada benèfica.

Aquest any, a banda del comerç amb productes locals i nadalencs, com ja es tradició hi haurà espectacles especials amb danses, dolçaines, contacontes i una flashmob i activitats per a la infància com passejades amb dromedaris i burretes, ludoteca, jocs, tallers artesans i un recinte ecològic amb diferents atraccions ecològiques, sempre seguint les recomanacions sanitàries per aquest moment.

 

L’entrada al Mercat serà per qualsevol accés a la Glorieta, amb aforament màxim i sentit únic de circulació dins del recinte, sempre amb l'ús obligatori de mascareta, i gel hidroalcohòlic tant als llocs de venda com a les entrades, per garantir la seguretat en tot moment. També estarà prohibit el consum de beguda i menjar en tota la Glorieta, llevat de la zona de restauració.

 

Participaran, 32 comerços i 3 entitats:

FLORISTERIA VERT – APIALCOY - NINIE CERAMICA - LITEN JEWELS – THAI - ASOCIACION BELENISTA ALCOY – KERIGMA - PAPELERIA ALFE – IMHOME - DETALLES PADULARTE – DECOJORDA - L’OBRADOR DE MARTINA - ROSES A MA - SARAO COLORAO - MONKEYBOYS – GUAITA - CUCKYS MODA INFANTIL - DE BOTE A BOTE - CAROLINA BARRULL – SOCKS&CO - PAPELERIA NATURA - PUERICULTURA G&G - LOS JIJONENCOS – DENOMINADOS - TANGENTE DE 90 - COSES D’ACÍ – MANETES – KAWAIICROCHET - CASH FIESTAS - MANETES DE PUNT – ARQUITECTURIZAR - ASSOCIACIO AL SERVEI DE L'AMECSACIO FORESTAL - ASOCIACION CULTURAL AMIGOS DEL MODERNISMO DE ALCOY – CARITAS ALCOY - ASOCIACION CULTURAL SAMARITAS

 

Els assegurem que els visitants d’aques Mercat de nadal gaudiran, a més d'un parc tan emblemàtic com la Glorieta amb zona infantil tematitzada del Tirisiti, de la bellesa i atractiu del nucli històric d'Alcoi, epicentre del Nadal Alcoià.

 

Programació:
Dissabte 4

12:00 h: Inauguració del Mercat i actuació del «Grup de Danses Carrascal d’Alcoi» i ambientació a càrrec del «Grup de Dolçainers i Tabaleters la Cordeta».

18:00 h: Contacontes a càrrec d’«El Globo Mágico».

 

Diumenge 5
11:30 h: Música a càrrec de «Mississipi Dixieland Jazz Band».

18:00h: Música a càrrec de «Mississipi Dixieland Jazz Band» .

 

Dilluns 6

11:30 h: Taller d’Instruments Musicals del Nadal Alcoià a càrrec d’El «Globo Mágico».

18:00h: Ambientació a càrrec del «Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà d’Alcoi».

 

. Dimarts 7

11:30 h: Música a càrrec de «Mississipi Dixieland Jazz Band».

18:00h: Música a càrrec de «Mississipi Dixieland Jazz Band».

 

. Dimecres 8

 

12:00 h: Contacontes a càrrec de «La Bruixa Xocolata».

17:00 h: Flashmoob nadalenc a càrrec de l’Associació «D*3 Jóvens Artistes».

 

© 2022 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball