Actualitat Notícies

En marxa un nou sistema perquè els comerços, serveis i la restauració puguen adherir-se a ‘Bo Consum’

Fins el moment es podia fer per correu electrònic i ara també es pot fer per la web fins al 19 de setembre. El consistori rebrà per dur-la a terme una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d'Alacant

Tal com vam anunciar l'Ajuntament d'Alcoi posarà en marxa,durant el mes de setembre, la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’. Per a dur-la a terme, comptarà amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d'Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l'ajuda sol·licitada en l'última convocatòria d'aquest programa.
Recordem que a mitjans de juliol l'espai Àgora va acollir a la primera reunió de treball dirigida a comerços i empreses de serveis i de restauració per a presentar-los aquesta campanya. Des d’aquell encontre ja s’han adherit un total de 77 per correu electrònic. Ara el sistema canvia i es pot fer directament en el web: http://alcoibonoconsum.es/informacion-empresas
La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme i el suport d'entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç o els mercats municipals.
Els consumidors interessats podran adquirir a partir del 9 de setembre bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona. Aquests seran finançats en un 50% per l'ajuntament sobre la base de la subvenció rebuda de 277.040 euros, la qual cosa suposarà una injecció en l'economia local de 554.080 euros.
És a dir, un consumidor podrà adquirir diversos bons sempre que el total no supere els 140 euros. Per exemple, si adquireix un bo de 20 euros i un altre de 100 euros pagarà per ells la meitat, és a dir, 60 euros. Aquesta venda es produirà a través del portal web Bons Consum, Reactivem Alcoi (alcoibonoconsum.es) i d'un punt de venda presencial que s'anunciarà amb antelació. Cada bo podrà ser utilitzat en una única compra i podran comprar-los persones residents a Alcoi i a altres municipis.
La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha volgut «agrair a les entitats comercials de la ciutat que sempre col·laboren aportant idees i solucions, i consensuant les iniciatives plantejades. També vull destacar que ja hi ha vora 80 comerços adherits i anime a la resta a incorporar-se a aquesta iniciativa, amb la qual volem potenciar el consum de proximitat i la reactivació de l'economia local, repercutint al mateix temps en una millora per a la butxaca dels consumidors».
Si voleu més informació podeu consultar aquest web: Bons Consum, Reactivem Alcoi (alcoibonoconsum.es)

© 2022 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball