Actualitat Notícies

CURSOS ONLINE GRATUÏTS PER A AUTÒNOMS

Descobreix aquest pack de cursos per a digitalitzar-te com a autònom i ampliar les teues competències. PACK DE TRES CURSOS DE 115 HORES (No es cursen per separat)
CURSOS ONLINE GRATUÏTS PER A AUTÒNOMS

Cursos online gratuïts per a autònoms, els cursos consisteixen en un pack de tres cursos de 115 hores, que no es poden cursar per separat. Són cursos per a poder digitalitzar-se com a autònom i així poder ampliar les competències.

El primer curs consisteix en el posicionament en la web per a l'emprenedoria, són 90 hores de curs. Consisteix en aplicar tècniques de posicionament de pàgines web a l'hora d'emprendre un negoci, tant les corresponents al posicionament natural o SEO, com la creació de campanyes de publicitat online (SEM).

El segon curs consisteix en les novetats en la seguretat de les dades personals, són 15 hores de curs. Consisteix en conéixer el nou marc europeu a matèria de protecció de dades, analitzant el RGPD, el seu àmbit d'aplicació material i territorial, les condicions generals de consentiment en el tractament de dades, les obligacions del responsable del tractament de dades i el procediment per a l'elaboració i aprovació d'un codi de conducta.

El tercer curs consisteix en la ciberseguretat per a usuaris, són 10 hores de curs.Consisteix en valorar la necessitat de la gestió de la seguretat en les organitzacions. Conéixer les principals amenaces als sistemes d'informació i identificar les principals eines de seguretat i la seua aplicació en cada cas.

Per a més informació entrar en el següent enllaç:

Cursos Online Gratuïts

 

 

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball