Actualitat Notícies

Acaba el cicle “Màgia i Teatre al Carrer”
AGO 2023

Les actuacions s’han realitzat entre l’1 de juliol i el 26 d’agost

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de les regidories de Democràcia Participativa, Cultura i Comerç, ha dut a terme entre el mesos de juliol i agost cinc activitats per difondre els valors de la cultura entre les famílies i dinamitzar els mercats i les àrees comercials de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa sortida dels pressupostos participatius 2023 i que ha comptat amb el finançament de la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Pel que fa a les activitats programades en els mercats municipals, els de Zona Nord, Sant Roc i Sant Mateu van acollir els dies 1, 8 i 15 de juliol l’espectacle «Màgia al mercat» en què el Mag Hugo va endinsar els assistents en la màgia més directa, sorprenent i trepidant.

Pel que fa a les activitats en les àrees comercials, el 21 de juliol va tenir lloc l’espectacle de carrer «Aquiles» de la companyia La Fam Teatre, que es va desenvolupar al llarg del centre històric de la ciutat, entre d’altres els carrers comercials de País Valencià i Sant Llorenç.

Així mateix, el 26 d’agost es va representar «Spoiler» a l’Auditori Amando Blanquer de la Zona Nord, al si de l’àrea comercial de l’Avinguda Hispanitat. Es tracta del nou espectacle de Xavi Castillo amb què es va tancar el cicle d’activitats.

El programa d’activitats ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Comerç d’Alcoi, Aceca i la Cámara de Comerç.

© 2023 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme