Actualitat Notícies

S'inicia la campanya '3.000 raons per a comprar a Alcoi'

Iniciativa de la Cámara de Comerç d'Alcoi, en col·laboració amb la Diputació d'Alacant, l'Ajuntament d’Alcoi, la Federació de Comerç i ACECA

La Cámara de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi, la Federació de Comerç i ACECA, acaben de presentar la campanya “3.000 raons per a comprar a Alcoi”.

Es tracta d'una experiència amb la qual els establiments de la ciutat repartiran bolets als seus clients convidant-los a participar en un sorteig de 3.000 euros bescanviables en productes. Els premis seran: un de 2.000 i dos de 500 euros desglossats en xecs de 20 euros.

Els clients dipositaran les butlletes amb les seves dades a les urnes que es posaran a disposició a la seu central de la Cámara (Sant Francesc, 10), i al centre InCub de la Cámara, localitzat al carrer Severino Albarracín, 8.

Els primers 1.000 participants; és a dir, els que dipositen la seva butlleta a les urnes, obtindran d'obsequi un altaveu wifi per connectar a qualsevol dispositiu en entorns aquàtics: piscines, platja o la dutxa.

El dia 25 d’octubre, en l’esdeveniment 'La Nit del Comerç d'Alcoi', es realitzarà el sorteig.

Pablo de Gràcia, president de Cámara d’Alcoi, ha animat tant a comerciants com a clients a participar en una experiència que beneficiarà les dues parts i que, en qualsevol cas, “dinamitzarà el sector comerç de proximitat a la ciutat i animarà el consum.

© 2022 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball