Actualitat Notícies

L'Aplicació de la 'Línea Verde' solventa 856 incidències

Més del 85,5% del total de les consultes rebudes

Les dades dels primers mesos de l’APP per a les incidències «Línia Verde» de l’Ajuntament d’Alcoi són molt positius. S’han solucionat un total de 856 incidències de 1001, un 85,51%, millorant les dades dels primers mesos. El 5,79% estan en procés de solució, un 2 % han sigut denegades i un 6,69 % estan pendents. Per apartats, el de voreres és el que més incidències té, seguit de enllumenat i neteja.

 

L’APP de la «Línea Verde» presentada pel Govern Municipal a principis de febrer d’aquest any compleix 6 mesos amb bons resultats. Les incidències soluciones són més de 850, per apartats: De «Voreres» s’han solucionat 205 incidències, 107 d’enllumentat, 86 de senyalització, 82 de neteja, 77 de parcs i jardins, 50 d’espais naturals, 30 de plagues, 29 de Policia Local, 29 en Sanitat, 27 en mobiliari urbà, 25 en edificis municipals, 13 de solars, la resta en altres temes.

 

El regidor d’obres, Jordi Martínez, comenta: «En 6 mesos hem millorat les dades d’altres poblacions semblants a Alcoi que tenen un 70% d’incidències resoltes, l’aplicació i les dades també ens ajuda a veure els apartats que més incidències registren i poder iniciar plans més ambiciosos de millora i manteniment».

 

«Hem millorat el procediment de gestió respecte als primers mesos i les xifres ho demostren, hem passat del 69% d’incidències resoltes a més del 85,5%, són bones xifres que ens animen a seguir treballant per millorar la ciutat».

 

L’APP es pot descarregar des del mòbil o també es pot utilitzar via web entrant en http://lineaverdealcoi.org L’usuari guarda les seues incidències i se li notifica el resultat de la consulta

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball