Actualitat Notícies

Alcoi llança la campanya

S'han sumat un total de 52 establiments alcoians que faran descomptes de fins a un 25%
 Alcoi llança la campanya

"Ei! Gràcies per acostar-te al comerç local d'Alcoi, volem premiar-te" aquesta és una de les frases de la campanya que la Regidoria de Comerç acaba de posar en marxa en la ciutat. I com aconseguir aquest descompte? Doncs molt fàcil, buscant el segell "Ei" als comerços d'Alcoi. Hi participen un total de 57 comerços locals, tots ells, establiments que van haver de tancar la persiana durant l'Estat d'Alarma. Una campanya, pensada dins del programa "Reactiva Alcoi" per a fer front als efectes de la crisi provocada per la Covid-19; per a incentivar que les alcoianes i alcoians facen les seues compres a la ciutat, en el comerç de proximitat; coneguen tot el que els poden oferir i, a més a més, estalvien uns euros en els seus tiquets de compra.

Els comerços que participen d'aquesta proposta tindran el distintiu de la campanya en els seus establiments i podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim 20 euros de descompte per cada client i dia. Cada establiment participant disposa d'un total de 1.000 euros per a repartir al llarg de la campanya entre els diferents clients. Es calcula que els 57.000 euros destinats per les arques municipals a la iniciativa suposaran una inversió econòmica per al comerç local de 228.000 euros.

"Hem apostat per una campanya molt senzilla però que fora una crida d'atenció en tota regla sota eixa paraula tan senzilla però contundent per a cridar l'atenció d'algú que és Ei!. Una iniciativa que ens permet, d'una banda, recordar als ciutadans la importància de comprar a la ciutat i, de l'altra, que sàpiguen també que comprar als comerços de proximitat et pot suposar un estalvi en les seues compres" explica la regidora de comerç, Vanessa Moltó. Moltó afegeix: "Esperem que la campanya també anime a les alcoianes i alcoians a entrar a establiments en què, tal vegada, encara no han comprat mai per a conéixer tot el que el nostre comerç pot oferir-los a unes poques passes de casa".

Per a donar publicitat a la campanya, es realitzaran els distintius físics i virtuals per als comerços i les seues webs i xarxes socials, cartells de gran format a les marquesines, cartells A4 per col·locar en la ciutat en les zones permeses i un vídeo sota la crida "Ei" per a les xarxes socials.

Comerços participants: 

Deportes Aracil
Estudio Valero
DecoJorda
Aida Leal
Selecciones Rafael
Les Herbetes de Josep
Chau Viatge
Relojeria Tecniquartz
Capitone Interiors
El Caragol Tapes i Vins
Natural zapatos
Akuma Comics
Perfumeria franquiel
Nou tonell
Estudi casa el pavo
Fernando Cano Ropa Hombre
Ana molina
De tot cor
NINA
Attuendo
Casa mati
Savoneko
Regalos la Campana
Afflelou

Mundance Alcoy

Lo de les Fotos
Calle 17
Encant
Evelyn lencería
Coba Complements
Socksandco Alcoi
Electricitat Nord
Angulo Franquicias 10
Vimor
Star Park
Joyería Alcoyana
Makromon
Los Jijonencos
Taperia Cayetano Pantojo
K Ta Siluet
Cerveses Lluna
Caperucita Rosa Alcoy
Bazar Trébol
Dong Asian Sushi
Autoescuela Alcoy
Lencería Mabel
Goldsmith Café & Cinema
Copisteria copisan
Ele Alvarado
Cloe Moda
Remigio García Martínez

 

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball