Actualitat Notícies

Alcoi aposta per la millora dels polígons industrials i adjudica les obres d’una rotonda al Castellar
AGO 2023

La regidora d’Indústria, Elisa Guillem, ha anunciat l’adjudicació de les obres d’una nova rotonda al Castellar i de les noves canalitzacions i reasfaltat al Polígon de la Beniata

Des de la regidoria d’Indústria han comunicat l’adjudicació de dos noves obres als polígons industrials d’Alcoi. Concretament, es tracta de les obres d’una nova rotonda al Castellar i també les noves canalitzacions i millores als carrers Filà Verds i Filà Navarros del Polígon Industrial La Beniata. Aquestes obres se sumen a altres actuacions, com per exemple la recent adjudicació per a la instal·lació de càmeres de seguretat a Cotes Altes, i estan finançades per diferents ajudes de l’IVACE, concedides sota la direcció de l’alcoiana Júlia Company.

La nova rotonda del Castellar serà una infraestructura que regularà el trànsit en l’accés al polígon industrial i a la ciutat des de Banyeres, a la zona on se situa el nou edifici d’AITEX. Aquesta obra està valorada en més de 230.000 euros i la regidora d’Indústria, Elisa Guillem, ha comentat que «dignificarà una de les entrades a la nostra ciutat i aportarà major seguretat al polígon i al barri de Batoi».

Pel que fa al Polígon Industrial La Beniata, es realitzaran obres per valor de més de 260.000 euros. Concretament, es tracta de noves canalitzacions del cablejat aeri de telecomunicacions, es reasfaltaran els carrers Filà Verds i Filà Navarros, es renovarà el paviment de les voreres i es millorarà el mobiliari urbà de la zona.

A aquestes dos noves actuacions que han comunicat hui des d’Indústria, cal afegir la recent adjudicació per a la instal·lació de 8 càmeres generals i 4 de lectura de matrícules al Polígon Industrial Cotes Altes. Amb aquestes càmeres es pretén incrementar la vigilància i seguretat de la zona i és un projecte per un valor de 16.900 euros.

La regidora ha destacat el seu compromís amb l’activitat industrial a la nostra ciutat, i per això ha defensat que aquestes actuacions als polígons «són una aposta per la modernització i millora de l’entorn, la competitivitat i la seguretat de les nostres empreses». Guillem també ha volgut comentar el rellevant paper de l’IVACE que, amb Júlia Company al capdavant, ha sigut clau en l’adjudicació d’aquestes ajudes als nostres polígons.

© 2023 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme