Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
7ª Mostra Il.lustració, disseny i edició

18-06-2016 al 19-06-2016

EL MIDE D'ESTIU es celebrarà en la Sala Àgora, dissabte 18 i diumenge 19 de juny i és una mostra del milloret que es fa en Il·lustració i Disseny actualment a Espanya, i sobretot en la Província d'Alacant. En este MIDE acudiran artistes, il·lustradors i dissenyadors d'Alacant, Torrevella, Barcelona i òbviament de la pròpia ciutat d'Alcoi.

Enguany li hem donat prioritat als Tallers. El Dissabte serà el dia del Taller Familiar, on els pares podran compartir l'experiència d'aprenentatge dels xiquets més xicotets. I on adults amb ànima de xiquet i xiquets més adults podran aprendre i gaudir creant el seu pròpia xapa, la seua tassa o el seu marca pàgines.

Els tallers del Dissabte seran:

Crega el teu propi Pin per Criso
Pinta La teua Tassa, taller de ceràmica il·lustrada per Alissia
Fes el teu Marca pàgines amb Aquarel·les, per Quico Vidal Forte.

I com a Taller Estrela comptem amb MIGUEL PANG LY, il·lustrador professional de Barcelona que ens oferirà "Un llibre en una Hora" el dissabte a la vesprada a les 18.30:

En el taller "UN LLIBRE EN UNA HORA" que impartirà dissabte a les 18.30 Miguel Pang treballarà amb idees i conceptes per a crear un xicoteta història en format de llibre.
No és necessària experiència prèvia, però sí que ganes d'experimentar i passar-ho bé.
El diumenge ho dedicarem al Còmic i a la Novel·la Gràfica amb els tallers de Creació de Personatges impartit per Mickey Lozano i Introducció al Còmic per Mario Domínguez Soler.

A més en la Plaça Ramón i Cajal tindrem les Delicioses Foodtrucks : La Reina, La Saboreta, Eddy´s'i per a les postres Sweet Land. Així tots podrem disfrutar de sabors diferents i originals. Tot amenitzat amb música i amb la col·laboració de cervesa La Spigha.
Vos esperem a tots en el MESURA D'ESTIU! "

#arte  #diseño 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball