Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
5ª MOSTRA DE LA IL·LUSTRACIÓ, DISSEY Y EDICIÓ (MIDE) A ALCOY

03-04-2016 al 03-04-2016

5ª MOSTRA DE LA IL·LUSTRACIÓ, DISSEY Y EDICIÓ (MIDE) A ALCOI, Tots els primer diumenge de cada mes fins a juny de 2016 des de les 10:30 fins a les 14:30 h. a la Plaça de Dins, es realitzaran mostres MIDE a Alcoi dedicats a una festa. En aquesta ocasió, dia 3 d'Abril, el motiu és "Regala Art per a festes".

Animen a tothom a acudir i participar del MIDE.

#mide  #moda  #joyas  #literatura 

Més informació

Adjudicat el projecte de repavimentació i peatonalització del carrer Regiment Biscaia

25-07-2016 al 30-09-2016

El projecte va ser aprovat en la comissió del Pla d'Acció Comercial, PAC, formada per tots els grups polítics de la corporació municipal, al costat de la Federació de Comerç, ACECA i la Cambra de comerç. El projecte també va ser rebut amb optimisme pels comerciants de la zona.

Permetrà peatonalitzar i integrar en benefici del transeünt, a més de l'adequació dels guals per als vianants existents a la normativa en matèria d'accessibilitat i oferir una plataforma a una mateixa cota, que propiciï un major ús per als vianants del carrer, afavorir l'ocupació de la mateixa i millorar la seva accessibilitat.

El termini d'execució és de dos mesos

#pac  #regiment biscaia  #regimiento biscaia  #alcoy  #alcoi 

Més informació

El mercat gastronòmic tindrà lloc durant els dies 23, 24 i 25 de setembre i estarà ubicat en la Plaça Al'Azraq.

23-09-2016 al 25-09-2016

El pròxim cap de setmana Alcoi albergarà, el II Mercat Gastronómada en la ciutat. Esta iniciativa sorgix de la gran acollida que va tindre este esdeveniment l’any passatt i per això s'ha donat continuïtat.

L'esdeveniment es localitzarà en la Plaça A l'Azraq, comptant amb un ampli espai per a la col·locació de taules i cadires per al públic.

Començarà el divendres 23 de setembre i estarà obert a tot el públic que vullga disfrutar de la bona menjar a un preu assequible durant el cap de setmana.

Al mateix temps el dissabte dia 24, el comerç traurà les seues botigues al carrer, amb una nodrida selecció de botigues en el jardí central de l'Avinguda Hispanitat, enfront de les barraques verdes (núm del 2 al 8).

Esperem comptar amb la vostra assistència.

#food truck  #alcoy street market 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball