Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
IV FIRETA DE NADAL ALCOIÀ DE PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

06-12-2019 al 08-12-2019

IV FIRETA DE NADAL ALCOIÀ DE PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, encol·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitatsque és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, del 6 al 8 de desembre de 2019. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal. Horari:10.30 h: Obertura d'estands.14.00 h: Tancament d’estands.-17.00 h: Obertura d’estands.20.30 h: Tancament d'estands.

#nadal  #fireta  #alcoia 

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2019-2020

27-11-2019 al 27-11-2019

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2019-2020

Concurs d'aparadorisme nadalenc als establiments comercials per part de totes les Associacions Comercials del municipi, a través dels quals es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local.

Les Associacions de comerç tenen entre els seus objectius principals la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

Per a aquests premis es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi i l'Ajuntament d'Alcoi.

El termini de presentació de sol·licitud serà des de la publicació d'aquesta Bases fins al 6 de desembre de 2019.

#aparadors nadalencs nadal alcoia alcoi 

Més informació

CAMPANYA NADAL ALCOIA

16-11-2019 al 06-01-2020

CAMPANYA NADAL ALCOIA

La campanya nadalenca d'Alcoi torna aquest any gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerços d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç.

Aquest any comprant en els comerços associats a ACECA i Federació de Comerç durant el temps que dure la campanya, s'entrarà a el sorteig de 10 vals en compra de 100 € cada un. Aquests vals es canviaran en els establiments associats a ACECA i Federació de comerç i només cal omplir un tiquet amb les dades personals i especificar el comerç en el que s'ha comprat per entrar a l'sorteig.

Totes les compres tenen premi perquè també s'aconseguirà un tiquet per canviar per castanyes en l'activitat de "Animació a al carrer".

A "l'Animació a al carrer" gaudirem del Nadal més alcoiana en una festa amb música típica de la comarca, els personatges més emblemàtics de l'Tirisiti, castanyes i moltes més sorpreses.

Tot això, en les quatre zones comercials d'Alcoi:
• dissabte 14 de desembre de 10:30 a 13:30 a la Zona Nord.
• Divendres 20 de desembre de les 17:30 a les 20:30 a Santa Rosa.
• Dissabte 21 de desembre de les 10:30 a 13:30 a Centre.
• Dissabte 21 de desembre de les 17:30 a les 20:30 a Eixample.

A més, torna el famós sorteig de Passes VIP per veure el Tirisiti des de la tramoia. Per participar, només cal connectar-se a Facebook de ACECA, donar "m'agrada" i esmentar a la persona amb la que t'agradaria anar a veure el Tirisiti. Els guanyadors podran gaudir de l'Tirisiti veient la funció en primera persona, des de dins, en tramoia, i també des de fora. La funció serà el divendres 20 de desembre i se sortegen un total de 8 passes dobles.

#nadal 

Més informació

III FIRETA DE NADAL ALCOIÀPRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

06-12-2018 al 09-12-2018

III FIRETA DE NADAL ALCOIÀPRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, encol·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitatsque és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, del 6 al 9 de desembre de 2018.

Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

Horari:10.30 h: Obertura d'estands.14.00 h: Tancament d’estands.-17.00 h: Obertura d’estands.20.30 h: Tancament d'estands.

#nadal  #fireta  #alcoia 

Més informació

Premis municipals de decoració d'aparadors nadalencs 2018-2019

16-11-2018 al 03-12-2018

Premis municipals de decoració d'aparadors nadalencs 2018-2019

Un any més l'ajuntament d'Alcoi organitza amb la col·laboració de la 'Cámara de Comercio', ACECA, la Federació de Comerç i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi els premis d'aparadors de Nadal.

Silvia Soler Boutique, com a local comercial, i Toni Miranda Fotógrafo, com a local d’hostaleria i serveis, han obtingut els premis als millors aparadors de Nadal. L’Ajuntament d’Alcoi ha fet entrega dels diners del guardó a aquests establiments, consistent en 500 euros per a cadascun d’ells.

El segon premi, de 300 euros, ha sigut per a Beers&Co com a local comercial i Pepe’s Coffe&Co com a local d’hostaleria i serveis. El tercer premi ha sigut per als 3 alumnes de l’Escola d’Art i Superior d’Alcoi que han participat en la creació de l’aparador del primer premi d’hostaleria i serveis. Caridad García, Paula Santana i Ayelén Montoya han guanyat 100 euros cadascuna per la seua tasca.

#aparadorisme  #nadalenc 

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2017-2018

08-12-2017 al 06-01-2018

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2017-2018

«Guaita, Botiga de Llenceria» i «A Foc i Flama» han aconseguit els primers premis en el concurs d'aparadorisme «Alcoi Ciutat de Nadal», i tindran 500 euros cada un premi. Els segons premis, de 300 euros cadascun, són per a «Fernando Cano Roba Home» i «Pepe 's Coffe and Co»

L'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat aquest concurs amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

El concurs presenta dues categories, una per al comerç tradicional i una altra, per a locals d'hostaleria i serveis. De l'total de 31 comerços participants, 26 pertanyen a la primera categoria i els altres 5, a la de locals d'hostaleria. La temàtica s'ha centrat en les tradicions nadalenques alcoianes.

Pel que fa a la distribució per barris, Santa Rosa és el que major nombre de comerços adherits a la iniciativa presenta, amb 10; el segueix el Centre amb 9, l'Eixample amb 7, i finalment la Zona Nord amb 5.

Com ja vam informar, els comerços podien sol·licitar la col·laboració d'alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. Els alumnes participants tenien la possibilitat de rebre un incentiu de 250 € (a repartir si es tracta d'una tasca en grup) en cas que l'aparador en el qual haguessin col·laborat obtingués el primer premi en una de les dues categories. En aquest cas, ha guanyat a Foc i Flama, amb la col·laboració de 5 alumnes de l'EASD d'Alcoi que es repartiran els 250 euros.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, es mostra molt agraïda per la feina de les entitats, Escola d'Art i comerços associats a la iniciativa, i ha felicitat els guanyadors i ha destacat que «un dels objectius principals de l'concurs és potenciar a el petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida econòmica de la ciutat ».

La regidora d ha convidat a tots els ciutadans a gaudir dels aparadors de la ciutat i valorar el treball dels comerciants «ja que aquests establiments de proximitat donen vida i ambient als nostres barris». Amb aquesta iniciativa s'intenta també que la ciutat i la seva nadal tingui un al·licient més per fer d'aquesta festa un reclam cultural i turístic únic.

El jurat ha valorat diferents aspectes com la caracterització de l'Nadal alcoià, originalitat i creativitat, decoració de la façana i accessos, ambientació dins de l'establiment, il·luminació i utilització de productes propis.

#aparadorisme  #nadalenc 

Més informació

II FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

06-12-2017 al 10-12-2017

II FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del proper Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb l’Associació Comarcal d’Empresaris d’Alcoi,la Federació Local d’Associacions de Comerç d’Alcoi i la Cambra Oficial de Comerç i Indústria d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitats oferides pels comerços locals entre altres, que és desenvoluparan al Parc de la Glorieta els dies 6,7,8,9 i 10 de desembre amb horari de 11.30 a 14.30 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

#nadal  #fireta  #alcoia 

Més informació

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

08-12-2016 al 11-12-2016

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitats que és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

#ALCOI  #NADAL  #FIRA 

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2016-2017

08-12-2016 al 06-01-2017

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi , en col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, amb motiu de les pròximes festes nadalenques 20016-2017, proposa atorgar premis de decoració d'establiments, a través del qual es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris que invertixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant estes dates, donant així un al·licient al comerç local.

#escaparatisme  #nadal 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball