Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
L'AJUNTAMENT D'ALCOI REPARTIÀ PANTALLES DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL I DESINFECTANT PER ALS COMERÇOS DE LA CIUTAT

04-05-2020 al 17-05-2020

L'AJUNTAMENT D'ALCOI REPARTIÀ PANTALLES DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL I DESINFECTANT PER ALS COMERÇOS DE LA CIUTAT

L'Ajuntament d'Alcoi a través de la seua Regidoria de Comerç i en col·laboració amb el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València repartirà pantalles protectores individuals a tots els comerços i negocis d'hostaleria d'Alcoi que ho sol·liciten.

Les pantalles han sigut proporcionades pel Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i han estat elaborades per diverses empreses de la comarca, que han contribuït altruistament en aquesta iniciativa.

Durant el confinament ja van ser repartides 300 pantalles per aquells negocis que es consideraven servei essencial i tenien obertes les seues portes, ara es tracta de proporcionar material a la resta de comerços. Aquest matí en hora i mitja ja han repartit més de 80 només en l’oficina del centre.

L’ajuntament d’Alcoi a més proporcionarà juntament amb aquestes mascaretes, un litre de desinfectant de superfícies per als diferents comerços de la localitat. És a dir aquest producte, no és per a les mans, aprofita per a desinfectar els poms de les portes, aparador, cadires, taules o datàfons entre d’altres.

Els negocis interessats hauran de passar a recollir-los en els punts i horaris indicats al llarg d'aquesta setmana. Per a la setmana que ve se'ls mantindrà informats. Les pantalles i el desinfectant es reparteixen en 4 punts de la ciutat, depenent de la ubicació dels locals, de la següent manera:

ZONA CENTRE I ZONA ALTA: OFICINA DE COMERÇ

C / Sant Francesc, 38-baix - Tel 965.537.113

HORARI: DE 10 a 14 hores de dilluns a divendres.


ZONA SANTA ROSA: PERFUMERIA FRANQUIEL

C / Oliver, 3 - Tel 965.523.513

HORARI: 10 a 13:30 hores de dilluns a divendres

17:30 a 19:00 hores de dilluns a divendres


ZONA EIXAMPLE: GUAITA COMPLEMENTS INTERIORS

C / Góngora, 4 - Tel: 965.336.397

HORARI: 10 A 13:30 hores de dilluns a divendres

17:30 a 19:00 hores de dilluns a divendres


ZONA NORD: PAPERERIA UNIVERSAL

C / Sabadell, 24 - Tel 965.521.796

HORARI: 08:30 a 14:00 hores de dilluns a divendres

17:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres


Es tracta de facilitar la reincorporació del nostre comerç a aquesta nova normalitat perquè puguen complir amb les mesures de neteja i desinfecció dels seus establiments d'acord amb la fase 0 dels requisits establerts per la desescalada que permet obrir als establiments comercials al detall i de serveis amb cita prèvia.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha volgut «agrair a tots els que fan que aquesta iniciativa siga possible perquè tots junts en la que podrem superar la reincorporació a aquesta nova normalitat. Cal fer un reconeixement tant a la universitat com als qui han fabricat aquestes pantalles com als comerços que s’han oferit per a facilitar el seu per a repartiment».

«Des de la regidoria de comerç, seguim treballant per ajudar al sector comercial local. Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l’estat d’alarma. És important que fem la compra en els nostres comerços, són comerços de proximitat que tenen la màxima qualitat i ens ofereixen totes les garanties», ha conclòs, Moltó.

#pantalles  #mascaretes  #desinfectant  #centre  #zona alta  #eixample  #santa rosa  #zona nord 

Més informació

IV FIRETA DE NADAL ALCOIÀ DE PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

06-12-2019 al 08-12-2019

IV FIRETA DE NADAL ALCOIÀ DE PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, encol·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitatsque és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, del 6 al 8 de desembre de 2019. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal. Horari:10.30 h: Obertura d'estands.14.00 h: Tancament d’estands.-17.00 h: Obertura d’estands.20.30 h: Tancament d'estands.

#nadal  #fireta  #alcoia 

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2019-2020

27-11-2019 al 27-11-2019

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2019-2020

Concurs d'aparadorisme nadalenc als establiments comercials per part de totes les Associacions Comercials del municipi, a través dels quals es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local.

Les Associacions de comerç tenen entre els seus objectius principals la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

Per a aquests premis es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi i l'Ajuntament d'Alcoi.

El termini de presentació de sol·licitud serà des de la publicació d'aquesta Bases fins al 6 de desembre de 2019.

#aparadors nadalencs nadal alcoia alcoi 

Més informació

CAMPANYA NADAL ALCOIA

16-11-2019 al 06-01-2020

CAMPANYA NADAL ALCOIA

La campanya nadalenca d'Alcoi torna aquest any gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerços d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç.

Aquest any comprant en els comerços associats a ACECA i Federació de Comerç durant el temps que dure la campanya, s'entrarà a el sorteig de 10 vals en compra de 100 € cada un. Aquests vals es canviaran en els establiments associats a ACECA i Federació de comerç i només cal omplir un tiquet amb les dades personals i especificar el comerç en el que s'ha comprat per entrar a l'sorteig.

Totes les compres tenen premi perquè també s'aconseguirà un tiquet per canviar per castanyes en l'activitat de "Animació a al carrer".

A "l'Animació a al carrer" gaudirem del Nadal més alcoiana en una festa amb música típica de la comarca, els personatges més emblemàtics de l'Tirisiti, castanyes i moltes més sorpreses.

Tot això, en les quatre zones comercials d'Alcoi:
• dissabte 14 de desembre de 10:30 a 13:30 a la Zona Nord.
• Divendres 20 de desembre de les 17:30 a les 20:30 a Santa Rosa.
• Dissabte 21 de desembre de les 10:30 a 13:30 a Centre.
• Dissabte 21 de desembre de les 17:30 a les 20:30 a Eixample.

A més, torna el famós sorteig de Passes VIP per veure el Tirisiti des de la tramoia. Per participar, només cal connectar-se a Facebook de ACECA, donar "m'agrada" i esmentar a la persona amb la que t'agradaria anar a veure el Tirisiti. Els guanyadors podran gaudir de l'Tirisiti veient la funció en primera persona, des de dins, en tramoia, i també des de fora. La funció serà el divendres 20 de desembre i se sortegen un total de 8 passes dobles.

#nadal 

Més informació

CONVOCATÒRIA DE PREMIS A LA IMPLANTACIÓ D'EMPRESES COMERCIALS O DE SERVEIS EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2019.

30-05-2019 al 15-10-2019

CONVOCATÒRIA DE PREMIS A LA IMPLANTACIÓ D'EMPRESES COMERCIALS O DE SERVEIS EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2019.

L'Ajuntament d'Alcoi té entre els seus objectius principals la potenciació del xicotet i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en una ajuda econòmica per implementar el teixit comercial al Centre d'Alcoi. L'objecte de les presents Bases és la regulació de la convocatòria de concessió, en règim de concurrència competitiva, de premis que l'Ajuntament d'Alcoi a través de la Regidoria de Comerç podrà atorgar a fi d'incentivar la implantació de nous comerços o serveis en el centre d'Alcoi en l'any 2019.

#ajudes  #centre  #premis  #implantacio 

Més informació

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA MUNICIPAL D'AJUDES ECONÒMIQUES PER A SUFRAGAR LES DESPESES D'ADEQUACIÓ EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2019.

30-05-2019 al 15-10-2019

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA MUNICIPAL D'AJUDES ECONÒMIQUES PER A SUFRAGAR LES DESPESES D'ADEQUACIÓ EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2019.

L'Ajuntament d'Alcoi té entre els seus objectius principals la potenciació del xicotet i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en ajudes per implementar el teixit comercial al Centre d'Alcoi. L'objecte d'aquest programa és la regulació de la convocatòria de concessió, en règim de concurrència competitiva, d'ajudes econòmiques que l'Ajuntament d'Alcoi a través de la Regidoria de Comerç podrà atorgar a fi d'incentivar l'adequació de comerços i serveis en locals de l' centre d'Alcoi en l'any 2019.

#ajudes  #centre  #suvencio  #adecuacio 

Més informació

III FIRETA DE NADAL ALCOIÀPRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

06-12-2018 al 09-12-2018

III FIRETA DE NADAL ALCOIÀPRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, encol·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitatsque és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, del 6 al 9 de desembre de 2018.

Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

Horari:10.30 h: Obertura d'estands.14.00 h: Tancament d’estands.-17.00 h: Obertura d’estands.20.30 h: Tancament d'estands.

#nadal  #fireta  #alcoia 

Més informació

ACTIVITATS COMERCIALS PER A LA II FIRA MODERNISTA D'ALCOI

17-09-2018 al 20-09-2018

ACTIVITATS COMERCIALS PER A LA II FIRA MODERNISTA D'ALCOI

AlCentro i ACECA també participaran en la Fira Modernista d’aquest any amb diferents activitats. Cal destacar el repartiment a peu de carrer i en els comerços associats de ventalls de temàtica modernista.

AlCentro
Rutes: la del vermut i la de la indumentària.
Activitats:
- Divendres 20 a les 17.00 hores 'guiar-te con arte' realitzarà una ruta guiada teatralitzada centrada en el comerç i en la societat civil de l'època.
- Dissabte 21 als 19.00 h, Hugo l'il·lusionista, en l'escalinata del Centre cultura.

ACECA
- Zona de jocs infantils de l'època modernista al carrer Sant Llorenç el dissabte 21 de 17 a 20 hores.
- Novetat: representació teatral de caràcter modernista a càrrec de la bruixa Xocolata. Dissabte 21 a les 12.00 hores al carrer Sant Llorenç.

- Repartiment a peu de carrer i en els comerços associats de ventalls de temàtica modernista.

#fira  #modernista 

Més informació

CONVOCATÒRIA DE PREMIS A LA IMPLANTACIÓ D'EMPRESES COMERCIALS O DE SERVEIS EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2018

15-06-2018 al 01-11-2018

CONVOCATÒRIA DE PREMIS A LA IMPLANTACIÓ D'EMPRESES COMERCIALS O DE SERVEIS EN LOCALS DE CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2018

L'Ajuntament d'Alcoi té entre els seus objectius principals la potenciació del xicotet i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en una ajuda econòmica per implementar el teixit comercial al Centre d'Alcoi.

L'objecte de les presents Bases és la regulació de la convocatòria de concessió, en règim de concurrència competitiva, de premis que l'Ajuntament d'Alcoi a través de la Regidoria de Comerç podrà atorgar a fi d'incentivar la implantació de nous comerços o serveis en el centre d'Alcoi en l'any 2018.

#ajudes  #centre  #premis  #implantacio 

Més informació

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA MUNICIPAL D'AJUDES ECONÒMIQUES PER A SUFRAGAR LES DESPESES D'ADEQUACIÓ A LOCALS DEL CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2018.

15-06-2018 al 01-11-2018

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA MUNICIPAL D'AJUDES ECONÒMIQUES PER A SUFRAGAR LES DESPESES D'ADEQUACIÓ A LOCALS DEL CENTRE D'ALCOI. PERÍODE 2018.

L'Ajuntament d'Alcoi té entre els seus objectius principals la potenciació del xicotet i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en ajudes per implementar el teixit comercial al Centre d'Alcoi.

L'objecte d'aquest programa és la regulació de la convocatòria de concessió, en règim de concurrència competitiva, d'ajudes econòmiques que l'Ajuntament d'Alcoi a través de la Regidoria de Comerç podrà atorgar a fi d'incentivar l'adequació de comerços i serveis en locals de l' centre d'Alcoi en l'any 2018.

#ajudes  #centre  #premis  #implantacio  #adecuacio 

Més informació

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball