RUTA DEL TAPEIG A ALCOI

Imatge de l'actuació

Finalitzada

Des del dijous 29 de juny comença la Ruta del Tapeig en Alcoi, una campanya en la que participen tots els locals comercials asociats a ACECA i a la Federació de Comerç amb el recolçament de l'Ajuntament d'Alcoi.

Fins el 30 de juliol, més de 270 establiments de les asociacions colaboradores participaràn en aquesta campanya amb l'objectiu de fidelitzar als alcoians oferint la posibilitat de probar la nostra gastronomía amb una promoció molt especial: “tapa + beguda per 2€”.

 

El funcionament de la campanya és el segÜent:

Quan un client compre en un dels comerços asociats, rebrà una targeta plegable de “tapa + beguda per 2€” que podrà canviar en qualsevol dels bars i restaurants asociats a aquesta campanya. El comerciant de l'establiment li facilitarà, a més, un mapa de la ciutat per zones amb totes les ubicacions dels restaurants i bars participants i el llistat de tots els comerços asociats on es pot recollir la targeta plegable. D'aquesta forma, tindrà un mapa únic i gastronòmic que podrà utilitzar en repetides ocasions.

Amb la targeta plegable, podrà demanar la promoció en un establiment i el propietari li posarà un segell en la targeta com a que ha acudit al seu bar o restaurant. Sols es podrà acudir una vegada a cada establiment, per el que asegurem varietat gastronàmica.

Una vegada que es tinguen tres segells en la targeta, el participant podrà entrar al sorteig de 4 sopars per a dos persones a recollir en qualsevol dels bars i restaurants participants. Quan es tinguen els tres segells, cal entregar la targeta, debidament cumplimentada amb les dades personals, a un local comercial.

La Ruta del Tapeo comença el 29 de juny i finalitza el 30 de juliol, estant en funcionament tots els dies tant laborals com caps de setmana per a aumentar el periode de visita i de la promoció de “tapa + beguda per 2€”.

Viu la gastronomía alcoiana de la mà dels comerços, bars i restaurants de la ciutat. Disfruta de les nostres tapes amb una promoció molt especial de la mà de ACECA , la Federació de Comerç. I l'Ajuntament d'Alcoi vos espera per a viure la gastronomía alcoiana amb promocions i sortejos increíbles.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball