CAMPANYA NADALENCA DEL COMERÇ

Imatge de l'actuació

Finalitzada

La campanya nadalenca d'Alcoi torna aquesta any gràcies a la col.laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerços d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç. Degut al gran èxit que va tenir l'any passat, s'ha decidit repetir i inclús millorar.

En primer lloc,es realitzarà la campanya de premis directes. Tots els comerciants associats a alguna d'aquestes entitats tindran durant el temps que dure la campanya bitllets del Nadal Alcoià, al comprar entregaran als clients un d'ells que es canviarà por premis directes que van des del rei que són 100 euros en compres al carbó que es podrà canviar per 'Castañas en la calle'.

En segon lloc s'ha preparat un nou concurs de pases VIP al Tirisiti. Aquest concurs es realitza a través de Facebook. Es podrà participar en aquest concurs per a vore el Tirisiti de dues formes diferents: primer des de dins, a la tramoya i després des del pati de butaques. Experiència completa. Es sortejaran un total de 4 pases VIP per a 2 persones cada un. La funció serà el 9 de desembre. Per a participar cal que:
⚡Cliqueu "me gusta" en la pàgina d'Alcoi Citat del Nadal.
⚡Compartiu la publicació del concurs de Pases VIP per a vore el Tirisiti.
⚡Tenir almenys un ticket de compra d'un dels comerços associats a ACECA o a la Federació de Comerç.
El sorteig es realitzarà el 5 de desembre i es notificarà per Facebook.

També es repetirà la campanya d'animació al carrer, el 16 de desembre pel matí en la Zona Nord, el 22 per la vesprada en Santa Rosa-Eixample i el 23 per la vesprada al centre. Aquest any hi haurà una carpa en cada zona on es repartiran castanyes torrades.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball