Actuacions AFIC

II FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Finalitzada

La Glorieta acollirà els dies 6,7, 8,9 i 10 de desembre el «Mercat de Nadal», un esdeveniment organitzat per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, Aceca, Alcoy Comercial i la Cámara de Comerç. Els horaris seran de 11 a 14 i de 17 a 21 hores amb un ampli programa d’activitats, molt ambient i molts productes per a degustar, comprar i regalar aquest Nadal. 

Més informació

BLACK FRIDAY

Finalitzada

Del 23 al 25 de novembre

Més informació

CAMPANYA NADALENCA DEL COMERÇ

Finalitzada

La campanya nadalenca d'Alcoi torna aquesta any gràcies a la col.laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerços d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç. Degut al gran èxit que va tenir l'any passat, s'ha decidit repetir i inclús millorar.

En primer lloc,es realitzarà la campanya de premis directes. Tots els comerciants associats a alguna d'aquestes entitats tindran durant el temps que dure la campanya bitllets del Nadal Alcoià, al comprar entregaran als clients un d'ells que es canviarà por premis directes que van des del rei que són 100 euros en compres al carbó que es podrà canviar per 'Castañas en la calle'.

En segon lloc s'ha preparat un nou concurs de pases VIP al Tirisiti. Aquest concurs es realitza a través de Facebook. Es podrà participar en aquest concurs per a vore el Tirisiti de dues formes diferents: primer des de dins, a la tramoya i després des del pati de butaques. Experiència completa. Es sortejaran un total de 4 pases VIP per a 2 persones cada un. La funció serà el 9 de desembre. Per a participar cal que:
⚡Cliqueu "me gusta" en la pàgina d'Alcoi Citat del Nadal.
⚡Compartiu la publicació del concurs de Pases VIP per a vore el Tirisiti.
⚡Tenir almenys un ticket de compra d'un dels comerços associats a ACECA o a la Federació de Comerç.
El sorteig es realitzarà el 5 de desembre i es notificarà per Facebook.

També es repetirà la campanya d'animació al carrer, el 16 de desembre pel matí en la Zona Nord, el 22 per la vesprada en Santa Rosa-Eixample i el 23 per la vesprada al centre. Aquest any hi haurà una carpa en cada zona on es repartiran castanyes torrades.

Més informació

NIT OBERTA MODERNISTA

Finalitzada

Comerç del Centre. Música i ball en directe ambientats en l’època modernista, a càrrec del Ballet de Virginia Bolufer.

Horari: A partir de les 22.00 hores Lloc: C/ SANT LLORENÇ

 

Més informació

RUTA DEL TAPEIG A ALCOI

Finalitzada

Des del dijous 29 de juny comença la Ruta del Tapeig en Alcoi, una campanya en la que participen tots els locals comercials asociats a ACECA i a la Federació de Comerç amb el recolçament de l'Ajuntament d'Alcoi.

Fins el 30 de juliol, més de 270 establiments de les asociacions colaboradores participaràn en aquesta campanya amb l'objectiu de fidelitzar als alcoians oferint la posibilitat de probar la nostra gastronomía amb una promoció molt especial: “tapa + beguda per 2€”.

Més informació

CAMPANYA DIA DEL PARE

Finalitzada

Vols guanyar un premi de 200€?

Més informació

OUTLET DEL COMERÇ D'ALCOI

Finalitzada

Gaudix del comerç d'Alcoi el 3, 4 i 5 de Març!!!
L'outlet d'Alcoi a l’Agora on es posaran a la venda tot tipus d'articles i d'un gran nombres de sectors; roba, articles de regal, calçat, joieria, merceria...

Més informació

DIA DE LOS ENAMORADOS

Finalitzada

Enamórate de tu comercio y ven a celebrarlo con tu pareja

Més informació

PREMIS MUNICIPALS DE DECORACIÓ D'APARADORS NADALENCS 2016-2017
Finalitzada

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi , en col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, amb motiu de les pròximes festes nadalenques 20016-2017, proposa atorgar premis de decoració d'establiments, a través del qual es vol reconèixer l'esforç d'aquells empresaris que invertixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant estes dates, donant així un al·licient al comerç local. 

 

Més informació

APARADORS CREUATS

Finalitzada
  • Publicitar nostres articuls en tot el barri de la zona de Santa Rosa.
  • Captar clients nous que passen pel barri.
  •  Mostrar que el menut comerç te de tot en el mateix barri.
  •  Mostrar que el menut comerç te articuls d'alta calitat sense estar MASIFICADOS com els de les grans cadenes que estan en tots els llocs.
  •  CREAR un ambient d'unio i de cooperacio entre tots els comerços Associats.
  •  Que el client capte, que entre els comerços de la zona de Santa Rosa, compartixen i saben treballar junts.

A partir del 6 de juny del 2016, fins el 30 de juny dos canvis d'escaparat.

Més informació

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball